Agenda van Emeka Matamba

De Tovenaar spreekt
Emeka Matamba

detovenaarspreektatgmail .com

https://detovenaarspreekt.wixsite.com/detovenaarspreekt
Kaurischelpenlegging, counselling, ondersteuning bij zwarte/witte magie, workshops werking Afrikaanse magie
Buitenland
https://detovenaarspreekt.wixsite.com/detovenaarspreekt
www.linkedin.com/in/de-tovenaar-spreekt

"Hoe ver jouw horizon reikt zie je pas als je verder dan je kijken kan, kijkt!"

Welkom bij 'De Tovenaar spreekt' die je graag meeneemt op een magische reis door Noord- en West Afrika waar je kennis kunt maken met de werkwijzen én magische materialen van de 'tovenaars' Omdat we tegenwoordig niet alleen met andere culturen maar ook met multiculturele gezinnen te maken krijgen is een kijkje in 'de keuken' van een andere cultuur waar magie een deel van het dagelijks leven is, geen overbodige luxe. 

Tijdens onze workshops of houseparty’s kunnen we gebruik maken van een groot assortiment aan originele producten die de deelnemers kunnen aanraken, omhangen of eraan ruiken. Daarnaast is er veel beeldmateriaal, een unieke PowerPoint voorstelling én hoort men de originele muziek opgenomen tijdens de werkzaamheden van een lokale tovenaar. Voor enkele aanwezigen kunnen we de kaurischelpen leggen. Elke deelnemer krijgt na afloop tevens een origineel, op het thema afgestemd, cadeautje aangeboden meegenomen uit een West Afrikaans land.

Daarnaast hebben we een grote kennis over de werking van zwarte magie. Hier voor kunnen we huisreiniging met Afrikaanse kruidenmengeling aanbieden, Afrikaanse amuletten- en/of lendenbanden, heksenballen, water..

Voor het gebruik van witte magie kunnen we eveneens Afrikaanse amuletten- en/of lendenbanden aanbieden evenals BinBin kettingen en bescherming voor jonge kinderen.

 

Dankzij onze genoten opleiding in Nigeria gedurende ons jarenlange verblijf kunnen we kaurischelpen leggen die ondersteuning kunnen geven bij het nemen van beslissingen, het maken van keuzes of bij (levens)vragen. Net als Afrikaans kind dat kort na de geboorte naar een 'tovenaar'/waarzegger gaat om zijn/haar lot te kennen kunnen wij dit ook onze cliënten aanbieden. Zo krijg je de kans te weten wat je levenslot is en hoe ermee om te gaan. Ben je benieuwd wat jouw persoonlijke Afrikaanse magische teken is volgens de kaurischelpen?Tezamen met je getal krijg je ook een volledige toelichting. 

 

Inhoud syndiceren