Agenda van Robert Tannemaat

Agenda De Groeierij
Robert Tannemaat

tannematicaatgmail .com

http://www.degroeierij.nl
Begeleiding nieuwetijdskinderen, -jongeren en -ouders, opleiding thetahealing, training regenboogkinderen, coaching, sessies thetahealing
persoonlijke groei
Gelderland
Nijmegen
http://twitter.com/roberttannemaat
https://www.facebook.com/DeGroeierij

De Groeierij om helpt weer in vrijheid, kracht en liefdete leren en te Leven. 

Vaak zijn er allerlei redenen om iets niet te doen, maar hierdoor kom je niet echt verder. Wil jij weer je leven in eigen hand nemen, de kracht ervaren van het nemen van verantwoordelijkheid hiervoor, in vrijheid gaan staan voor wat je werkelijk wilt en je natuurlijke IK-plek innnemen? Dan kan De Groeierij je met een liefdevolle en krachtige aanpak helpen om dit te gaan doen en een volgende stap te zetten.

Ervaringen van bijvoorbeeld angst, depressie, ziekte, langdurige onzekerheid, haat, trauma, stress, afhankelijkheidsrelaties en het naleven van de gewoontes en verwachtingen van familie of de maatschappij (...) maken dat je niet verder komt.  

De Groeierij begeleid je om deze blokkades eenvoudig en op een diep niveau op te lossen. En leert je hoe je jouw eigen creatiekracht weer kan inzetten in je leven. Je levensenergie gaat dan weer uit naar wat je echt wilt. Je voelt je blijer en energieker met meer liefde voor jezelf en de wereld. Je voelt je weer meer één met jezelf en alles wat er is.

"Be realistic: expect a miracle" (U.A. Fanthorpe)

De Groeierij is gespecialiseerd in kinderen, jongeren en volwassenen van Nu.

Wil je een afspraak maken of meer informatie neem dan contact op.

Welkom!

Robert Tannemaat 

Inhoud syndiceren