Agenda van Pankaja Bockholt

De Bloeiende Lotus, centrum voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling
Pankaja Bockholt en Arjen Valk

infoatdebloeiendelotus .nl

http://www.debloeiendelotus.nl
Persoonlijke groei, meditatie en ontspanning, familieopstellingen, innerlijk kindwerk, rebirthing, relatietherapie en coaching, individuele sessies
persoonlijke groei
Groningen
Groningen en Noord-Groningen
klik hier

infoatdebloeiendelotus .nl


Welkom op de site van de Bloeiende Lotus,

        centrum voor persoonlijke ontwikkeling en meditatie .

De Bloeiende Lotus organiseert in Groningen cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke groei. We werken met familieopstellingen, het innerlijk kind, emotioneel lichaamswerk, meditatie en ontspanning. Ook  geven we individuele begeleiding en relatietherapie. Voelen en ervaren en het contact maken met je eigen lichaam  staan bij ons centraal. Onze benadering is aards en praktisch en heeft tegelijkertijd een spirituele dimensie.

 Over ons

Wij, Arjen Valk en Pankaja Bockholt, zijn beiden gecertificeerd Primal Rebirth therapeut met verdere specialisering in relatietherapie, traumatherapie en familieopstellingen. We hebben samen 2004 de praktijk ‘De Bloeiende Lotus’ opgericht, waarin we beiden zowel met groepen als individueel werken. 

Arjen Valk (1950):Na mijn technische opleiding wilde ik psychologie gaan studeren, maar dat is er niet van gekomen. Daarna heb ik 25 jaar over de wadden gezeild met groepen vakantiegangers. Voor mij was dat een combinatie van mijn technische achtergrond, werken met mensen en contact met de natuur en de elementen. De natuur voedt mij enorm en ook uit het omgaan met mensen haal ik veel voldoening. Omdat ik het contact met mezelf en met anderen graag wilde verdiepen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd.

Wat voor mij wezenlijk is in contacten met anderen, is aandacht en het respect voor elkaar en het scheppen van veiligheid. Verder vind ik het belangrijk om de dingen te accepteren zoals ze zijn, zonder (voor)oordelen.

Pankaja Bockholt (1959): Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland, waar ik talen gestudeerd heb. Door mijn passie voor het varen ben ik in Nederland verzeild geraakt, waar ik jarenlang op een charterschip met gasten op het wad gezworven heb.

Het werken met het innerlijk kind en mijn eigen lichaam heeft me veel inzicht over mezelf gegeven. Ook heb ik geleerd om op een liefdevolle manier naar mezelf en anderen te kijken. Ik ben hierdoor weer in contact gekomen met mijn eigen kracht en levensvreugde. In mijn werk als therapeute wil ik graag deze ervaringen delen met andere mensen. Mijn passie ligt in het maken van verbinding:  verbinding met mezelf en met mijn partner, de verbinding met elkaar in een groep en uiteindelijk de verbinding met het groter geheel.

Onze praktijk is gevestigd in Groningen en Garsthuizen (Noordgroningen). We zijn aangesloten bij de beroepsvereniging  BATC, waardoor veel zorgverzekeraars onze consulten vergoeden.

Wil je iets meer over ons weten, kan je ons bellen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken (tel. 0595-413350)

 

 

Inhoud syndiceren