Agenda van Reinier van Alphen

DansJeVrij! in Naarden en Amersfoort
Reinier van Alphen

dansatdansjevrij .nl

https://www.dansjevrij.nl
blotevoeten dansfeest, vrij dansen, dans workshop
persoonlijke groei
Noord-Holland
Naarden en Amersfoort
https://www.facebook.com/Dansjevrij/events/

https://laposta.nl/f/ssaheirlle3i


DansJeVrij!

In 1992 als DanceFree® begonnen en verder gegaan als DansJeVrij!  Nu vooral bekend om de bijzondere muziekkeuze èn de gemoedelijke sfeer. Je hoort vooral akoestische en traditionele muziek uit alle werelddelen en in alle genres, naast hedendaagse (pop)muziek. Ook klassiek of minimalistisch wordt gehoord en meestal in een volume waar je oren blij mee zijn. De vaste DJ bij de dansavonden is DJ Reinier 'outside-the-box'.

Voorafgaand aan de dansavond is er op de 1e zaterdag van de maand een workshop (van anderhalf uur) die om 19.30u begint.
Op de 3e zaterdag beginnen we om 20u met een inleiding Samen-In-Dansen; deze duurt een half uur.

Je krijgt altijd elementen aangeboden die daarna op de dansvloer weer zijn te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. De inleiding of workshop helpt daarbij en is bovendien een leuke start van de avond. Op de 3e zaterdag (meestal in Naarden) noemen we het Samen-In-Dansen (half uurtje) onder leiding van iemand van het organiserend team. Op de 1e zaterdag (meestal in Amersfoort) verzorgt een dansdocent de anderhalf uur durende workshop.

We dansen op blote voeten (of dansschoenen met zachte zool) en alsjeblieft niet praten in de danszaal, dat kan in de lounge. Of blijf lekker in de dansenergie en ga in de danszaal langs de kant zitten, kan ook!

Op de pagina Entree staan verder alle bijzonderheden over toegangsprijs, de aanvangstijd inleiding dan wel workshop en eindtijd van de dansavond .

Wees welkom!

Reserveren, of vooraf een kaartje kopen, is niet nodig.

Wel graag op tijd voor de workshop komen. We hanteren een maximum van 50 deelnemers voor de workshop.

De ervaring is dat DansJeVrij! in Amersfoort meestal veel bezoekers trekt.
Wil je meer ruimte om prettig vrij te dansen, kom dan naar de locatie Naarden, vrijwel iedere derde zaterdag van de maand.

Inhoud syndiceren