Creatieve Coaching & Bewustzijn Groningen

Donna Huizenga
Praktijk voor Creatieve Therapie Groningen
Therapie, coaching, training, bewustzijn innerlijk huwelijk, van symbiotische afhankelijkheidsrelaties naar autonome & verbindende liefdesrelaties
Groningen
Groningen


Creatieve Training Innerlijk Huwelijk
een weg uit symbiotische & afhankelijke relaties naar autonome & verbindende liefdesrelaties
start september 2022
data in overleg op woensdag of vrijdag
7 x individuele sessie van 2 uur
Prijs € 695,00 incl.

Het bijzondere van creatieve therapie is dat beelden en materialen het denken (mannelijke) en voelen (vrouwelijke) weer met elkaar verbindt in 'zijn', het innerlijk huwelijk. De eenheid van je eigen oorspronkelijkheid en autonome Zelf. In een tempo dat het lichaam zelf aangeeft, kan jij je ontspannen, veilig voelen en overtuigd raken van de inzichten die in het beeldend bezig zijn vanzelf opborrelen vanuit je eigen waarheid in je autonome Zelf. In dit deel ben je met je aandacht aanwezig in jouw eigen heelheid waar (getraumatiseerde) pijn op een zachte manier kan smelten. Aspecten van jezelf gaan weer stromen en worden geïntegreerd. Je aandacht is verplaats van overleven naar het leven. Heelheid is in ieder mens aanwezig, wat je ook hebt meegemaakt. 

Wat we niet durven voelen, heeft de neiging om zich vast te zetten. Er kunnen lichamelijke klachten ontstaan die we vaak 'ziekte' noemen. Meestal is het een signaal van het lichaam dat emotionele pijn of energie, die we lange tijd geen aandacht hebben kunnen geven, stil is komen te staan. Bijvoorbeeld na een intensieve periode, een overweldigende ervaring of een trauma dat ineens loskomt. Nu het lichaam emotionele pijn of fysieke klachten voelbaar maakt, kan dat een signaal zijn dat het lichaam nu de ruimte heeft om te voelen wat toen niet mogelijk was. 

misschien is aanspoelen
nog wel de mooiste manier
om ergens aan te komen....

​en misschien ben je dan
waar je op een haar na
altijd al geweest bent....


Gedicht Rommert Boomstra
Evenement / Agenda delen: