Agenda van Donny heuvelmans

Donny Heuvelmans
http://www.cosmicflower.nl
workshops-cursussen en spirituele-holisticshe Egypte en Avalon reizen
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Oss

infoatcosmicflower .nl


Maak van een zondag een innerlijk zon-schijnende dag♥

Omdat consulten op vandaag nogal prijzig zijn biedt ik de mogelijkheid aan JeZelf te leren genezen; trauma’s of nare ervaringen te healen; leren om goed geaard alle daagse situaties aan te kunnen en je oorspronkelijk intuïtieve spirituele kwaliteiten te ontwikkelen. 

Tijdens de middag zet ik in liefde al mijn kwaliteiten daar waar nodig in; reik ik inzicht aan in ziektebeelden; de rede waarom men soms, of zelfs regelmatig, niet goed kan aarden; doen we aardende bio-energetische oefeningen én gaan we een consult –sessie doen met behulp van de Cosmic&Flower Energies, om te kijken welke blokkade jou fysiek of psychische belemmert. Tijdens de consult-sessie zal je ervaren waar je blokkade oorspronkelijk vandaan komt; dat je intuïtieve spirituele kwaliteiten ontdekt, of dat deze versterken én dat je meer in je Ik Ben kracht komt om jouw gezondheid en kwaliteiten uit te kunnen dragen. 

De middag biedt ik aan in een veilig groepje van maximaal 6 personen.
data: 6 oktober van 13.30u tot 17.30u 

De investering in JeZlef voor 4 uur is €44.- inclusief een 30 ml. doseer flesje met de voor jou juiste Cosmic&Flower Energies erin, koffie/thee en wat lekkers erbij en alle aangeboden ervaringen. 

Aanmelden kan via facebook pb en infoatcosmicflower .nl met vermelding van je adres; telefoonnummer aub. Hart-groet, Donny 

Heb je de behoefte om versnelt inzicht in je spirituele kwaliteiten en mogelijkheden te hebben, dan ben je meer dan welkom!

Dit versnelde inzicht wordt je aangereikt door de potentiele Maya-Zonzegel horoscoop die ik voor je maak. Een potentiele Maya-Zonzegel horoscoop laat duidelijk zien welke spirituele kwaliteiten- gaven en mogelijkheden men hiermee heeft én welke leerprocessen men behoort te leren om deze uit te kunnen dragen.

De afsluitende consult sessie met de Cosmic&Flower Energies zal je helpen en ondersteunen om met vertrouwen en innerlijke kracht je kwaliteiten en taak uit te kunnen dragen.

De investering in jezelf is € 99,- incl. 21 % BTW. De potentiele Maya-Zonzegel horoscoop. Een 30 ml. flacon met daarin de benodigde C&F Energies.  Koffie-kruiden theeën met wat lekkers erbij tijdens de pauzes. Je lunch behoeftes behoor jezelf mee nemen.

Aanmelden kan tot 15 oktober i.v.m. het maken van de potentiele horoscoop.

Data: 20 oktober van 10:30u tot 17:30u

Het aantal deelnemers is maximale 8 personen.

De workshop dag word geven in het Creatief Centrum Het Zonneschijntje.Adres: Berghemseweg 104, 5348 CL Oss

Aanmelden behoort te gebeuren via infoatcosmicflower .nl  met vermelding van je naam, adres en geboorte data aub.

Inhoud syndiceren