Agenda van Marianne Hoeve

CorCaroli.Life
CorCaroli.Life

contactatcorcaroli .nl

http://www.corcaroli.nl
Individuele coachingsgesprekken, persoonlijke ontwikkelingstrainingen, beroepsopleiding Life Coach, workshops, bezinning en retraite
persoonlijke groei
Friesland
Twijzelerheide, regio Leeuwarden
klik hier
http://twitter.com/CorCaroliLife
https://www.facebook.com/CorCaroliLife/
https://www.linkedin.com/company/corcaroli-campus/
https://www.instagram.com/corcaroli.life/

infoatcorcaroli .nl

See video

Je bent iemand die zich bewust is dat het leven veel meer betekent dan de    oppervlakkige manier van kijken. Jij weet dat welvaart niets betekent zonder dat dit samenvalt met welzijn. Wat is mijn zingeving? Waarom ben ik hier? Waarom voel ik dat ik spiritueel een bijdrage kan leveren, maar kan ik er geen grip op krijgen? Alles begint bij ‘weten wie je bent en inzien wat je mogelijkheden zijn. ‘

Dat je op de wereld bent gekomen met een bedoeling: ‘Je spirituele opdracht’. Je bent van harte uitgenodigd om daar eens met ons over te praten. Met ‘ons’ bedoelen wij het centrum CorCaroli.Life wat bestaat uit een aantal mensen die hier hun zingeving hebben gevonden. Namelijk het doorgeven van spirituele waarden en inhouden aan hen, die daar naar zoeken. Bel en vraag een vrijblijvend gesprek aan hoe we je daarbij kunnen helpen. Persoonlijke begeleiding, cursus, training of opleiding.

Wie zijn wij?
Centraal in onze groep medewerkers staan personen die met hart en ziel werken om anderen ook verder te helpen. Waarom? Omdat ze het allemaal ook moeilijk gehad hebben. Daar ontstond hun motivatie en besloten ze zich op te laten leiden.

Registraties
CorCaroli.Life is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en bij het Centraal Zorgportaal.

Locatie
Onze opleidingen en trainingen worden intern op onze eigen locatie aangeboden in de prachtige natuurlijke omgeving van het Friese Wouden-Meren gebied, in de regio Leeuwarden. Tijdens de weekenden maken wij graag gebruik van de natuur op en om ons terrein. In de pauzes is het genieten aan het water van de pingo of in de schaduw van de centrale kastanjeboom. Wanneer mogelijk worden ook de trainingen buiten gegeven.

Wij houden van de natuur, daarom houden we op ons terrein rekening met hergebruik en streven we, voor zo ver dat mogelijk is, een circulaire economie na.

Eigen locatie: Wyldpaed Oast 23, Twijzelerheide (regio Leeuwarden)

pgaan, blinken en verzinken’ , is dit het antwoord wat helderheid verschaft. 

Inhoud syndiceren