Agenda van Hans van der Vlis

ONTKNELLEN Agenda
Hans van der Vlis

infoatontknellen .nl

http://www.ontknellen.nl
ontknellen, coaching, relaties, emoties, retraite, gastenverblijf, heartfulness
persoonlijke groei
Overijssel
Deventer
klik hier
http://twitter.com/COMMOVENDO
https://nl-nl.facebook.com/commovendo‎
https://www.google.com/+CommovendoNlDeventer
nl.linkedin.com/in/hansvandervlis/nl
Hans van der Vlis | COMMOVENDO

http://www.ontknellen.nl/


ONTKNELLEN IS MIJN VAK

RUIMTE VOOR JOU
Mijn kracht zit in een open houding. Alles wat in jou leeft is welkom, ook jouw emoties en vragen rondom intimiteit. ONTKNELLEN is mijn vak: ruimte geven aan iets wezenlijks dat in de knel is gekomen. Bij jou, bij jullie of in een team. ​

Moeiteloos jezelf zijn, liefdevol samenzijn

Afgestemd op jou maak ik bewust gebruik van minder bekende paden. Op deze manier creëer ik ruimte om van alles in jezelf te ontdekken. Klinkt dat aantrekkelijk?

 

WERKWIJZE
Elk traject en elke activiteit heeft een helder kader zónder dwingend te zijn. Daarbinnen is er veel ruimte om jouw eigenheid en jouw stroom te volgen. Ik hou enorm van ruimte en vrijheid. Ken je dat verlangen?

• Wil je Emoties en andere energieslurpers een rustige plek geven?
• Word je gek van de emoties rondom het Scheiden of de effecten jaren later?
• Is de mens achter de Ondernemer bij jou in de knel gekomen?
• Wil je een interessante bijeenkomst bij jou in de Huiskamer?

 

HOOFD, HART, BUIK
Als hoofd, hart en buik verschillende signalen geven, dan uit zich dit vaak in stress, hoofdpijn en emoties. Er zijn verschillende programma’s om meer helderheid en meer contact met jouw essentie te krijgen.

De Activiteiten van COMMOVENDO zijn bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf. Inclusief de stukken waar je misschien niet meteen trots op bent. Spreekt jou dat aan?

 

MOEITELOOS JEZELF ZIJN

COACHING
Moeiteloos jezelf zijn: de relatie met jouw gedachtes, jouw oordelen, jouw emoties, jouw plezier, jouw onmacht, jouw angst, jouw levenslust etc.

Is zelfreflectie nodig én gewenst? Ben je nieuwsgierig naar vele facetten van jezelf en Heb je lef?

 

RELATIES
Liefdevol samenzijn: de relatie met de mensen met wie je omgaat en van wie je houdt. Jouw geliefde, jouw kinderen, jouw familie, jouw vrienden etc.

Wil je iets anders? Minder praten dan in relatietherapie? Ben je bereid te veranderen in het belang van jouw Relatie?

Wil je gelijk hebben of wil je gelukkig zijn?

 

TEAMS
De relatie met de mensen op je werk, in verenigingen en binnen andere groepen. Hierbij horen collega's, klanten, teamgenoten, opleidingen en ook hiërarchische structuren als gemeenten, wijken, buurten etc.

In elke organisatie wordt gecommuniceerd en samengewerkt. Vruchtbaar én tegen wil en dank. Wil je effectief samenwerken op basis van Vertrouwen?

 

COMMOVENDO IN BEELD

COMMOVENDO heeft een open sfeer in een huiselijke setting. Het pand ademt ruimte, rust en geborgenheid. Een historie van bijna 700 jaar (1340) draagt bij aan een prettige energie. Dat alles in het centrum van de mooie Hanzestad Deventer.

Jij bent welkom en alles in jou is welkom

 

GASTVRIJ DEVENTER
Ik heb een uniek Gastenverblijf voor klanten, gasten en toeristen. Wil je vol genieten van wat COMMOVENDO bijzonder maakt? Boek dan een Retraite. Iets voor jou?

 

Inhoud syndiceren