Agenda van Anita Ilmer

Agenda van Chaldea | Astrologie en MIR-Methode coaching
Anita Ilmer

infoatchaldea .nl

http://www.chaldea.nl
Astrologie en MIR-Methode Caoch
persoonlijke groei
Zeeland
Kerkwerve

www.chaldea.nl


Chaldea is Thuiskomen In Jezelf door middel van Astrologie en MIR-Methode coaching.

Wat is astrologie: Astrologie bestudeert de samenhang tussen de gebeurtenissen op aarde en de bewegingen van de hemellichamen. Dit betekent dat astronomische gegevens in symbolische relatie staan tot de wijze waarop de mens zichzelf en zijn leven op aarde ervaart.

De mens heeft zich altijd al bezig gehouden met de vraag: ‘Wie ben ik eigenlijk, waarom ben ik op aarde, wat betekent het leven voor mij, wat betekenen voor mij de dingen die ik meemaak, de ervaringen en de gevolgen daarvan? Met behulp van de astrologie als symbolentaal proberen wij het antwoord te vinden op deze vragen.

Het woord horoscoop stamt uit het Grieks. Het is samengesteld uit de woorden ‘hora’ (uur) en ‘skopein’(zien): “Zien van het uur”.

Een horoscoop is in feite een plattegrond van de hemel op een bepaald moment en op een bepaalde plaats. Deze “plattegrond” geeft een energiepatroon aan. De horoscoop geeft de posities van de planeten weer, gezien vanaf de aarde.

Geboortehoroscoop: Door het analyseren van je geboortehoroscoop kan je antwoord krijgen op de vragen: “wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik". Wat ik nodig heb om je horoscoop met je te bespreken is: Geboorteplaats, -datum en -tijd.

Gewichtsbeheersing Astrologisch bekeken: Een uniek traject door de geboortehoroscoop te analyseren op waarom het niet lukt om op het gewenste gewicht te komen.Door de analyse van de geboortehoroscoop kan inzicht verkregen worden in: wat heb je nodig aan motivatie, op welke wijze voeding en zorgen voor jezelf in aanleg aanwezig is en hoe kunnen we een persoonlijke en voor jou optimale werkwijze tot stand brengen om te bereiken wat je wilt.

Coaching met de MIR-Methode: zelfheling in een handomdraai! De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

 

Inhoud syndiceren