Agenda van Sabrina Kaytar

CHAKRA-NUMEROLOGIE
Sabrina Kaytar

chakranumerologieatgmail .com

http://www.chakranumerologie.com
Chakra-Numerologie, de Chakra Code, workshops en coaching in persoonlijke ontwikkeling
bedrijfsleven
Den Haag

chakranumerologieatgmail .com


Inzicht in de persoonlijke Chakra Code

De Chakra-Numerologie is een compleet systeem om een energetisch en praktisch bewustzijn te brengen over "wie men is".

De Chakra-Numerologie geeft aan hoe je de Chakra-Code kunt begrijpen die in de geboortedatum (en geboortetijd) ontdekt kan worden.

In deze Chakra-Code zijn o.a. te zien:

  • wat de sterke punten van de persoon zijn, die te maken hebben met de missie van deze persoon in dit leven (ontdekkings- en basiscursus),
  • wat de diepe behoeften zijn van de persoon, een belangrijk punt bij het nemen van beslissingen (ontdekkings- en basiscursus),
  • welke sterke punten deze persoon kan ontwikkelen, het groeipotentieel (basiscursus),
  • met welke soort levenslessen de persoon op dit moment geconfronteerd wordt (basiscursus),
  • welke perioden van het leven optimaal zijn om aan specifieke aspecten van het groeipotentieel te werken (basiscursus),
  • de helende kleur, de helende geur, de helende toon van de cliënt (eerste vervolgcursus, met de gegevens van de geboortetijd – in voorbereiding),
  • beroepskeuze, relaties tussen twee mensen of in een gezin, kwetsbare organen en orgaansystemen, enz. (nog te ontwikkelen vervolgcursussen).

In mei 2015 is het boek "Chakra Numerologie – logo en achtergronden als inleiding tot de Chakra Code" verschenen, te koop bij Bol.com. Dit boek gaat over de symboliek van het logo en over wat de Chakra-Numerologie te bieden heeft maar legt niet uit hoe een geboortedatum geïnterpreteerd kan worden. Sinds januari 2016 is ook bij Bol.com het boek "Chakra Numerologie volgens de methode André Molenaar - Deel 1" te koop.

De ontdekkingscursus van een dagdeel is voor iedereen die wil weten wat zijn sterke punten zijn, om zichzelf beter te kennen, als stap in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Alle chakra's worden behandeld, waardoor het wel mogelijk is om een kleine interpretatie te maken van de geboortedatum van andere mensen (met hun toestemming!), maar natuurlijk niet op een professioneel niveau.

De basiscursus is het module 1 van de opleiding. Iedereen is welkom maar deze opleiding richt zich vooral op coaches en therapeuten die dit de Chakra-Numerologie als hoofd- of aanvullend instrument willen gebruiken om hun cliënten nog efficiënter te kunnen helpen of begeleiden.

Waarschuwing om eventuele teleurstellingen te voorkomen: uit respect voor het incarnatieproces van de mens worden geen geboortedata geanalyseerd van kinderen jonger dan 7.

Ontdekkingscursussen worden in verschillende steden georganiseerd. Op aanvraag kan een basiscursus van drie dagen overal in Nederland worden gegeven, als er voldoende geïnteresseerden zijn.

Voor meer informatie, ga naar de site van de Chakra-Numerologie.com..

Inhoud syndiceren