Agenda van Letty Moerel

Agenda van Centrum OostRaven
Centrum OostRaven

infoatoostraven .nl

http://www.oostraven.nl
meditatie, Qi Gong, lezingen, spirituele jaarwisseling, klussenvierdaagse, anders avondje uit, klankconcerten, retraite,
persoonlijke groei
Gelderland
Epe
klik hier

infoatoostraven .nl


Qi Gong / Tai Chi Tao - iedere dinsdagavond vanaf 19.30 - 20.45u. m.u.v. de schoolvakanties

Anders Avondje Uit - Iedere 2e donderdag in de maand. Het wisselende avondprogramma wordt optioneel vooraf gegaan door een vegetarische maaltijd. Voor beide dient men zich op te geven.

Klussenvierdaagse - In de zomermaanden wordt zowel in de maand juli als in de maand juli een klussenvierdaagse georganiseerd, waarin met de belangstellenden een bepaalde klus wordt gedaan. Dat kan een klus zijn in de tuin of een klus aan / in één van de gebouwen. Tussendoor is er natuurlijk koffie en thee met lekkers, heerlijke vegetarische maaltijden, het gebruik van de sauna, een avondwandeling, etc.

Spirituele Jaarwisseling - Wil je Oud en Nieuw op een ontspannen en prettige manier vieren? Dat kan bij ons! Je bent van harte welkom. Aan het einde van het jaar openen wij onze deuren voor een ongedwongen en gezellige 3-daagse viering met  zingevende activiteiten. Naast meditatie, qi gong en yoga is er tijd voor (stilte)wandelingen in de prachtige natuur van de Veluwe. Op 31 december is er een wereldvrede meditatie en ’s avonds kun je heerlijk dansen; om 24.00u vieren we de jaarwisseling met een kampvuur en champagne. 1 Januari sluiten we af met een brunch. Er wordt héérlijk gekookt; opruimen doen we met elkaar.

 

 

 

Inhoud syndiceren