Agenda van Ellen Beyer

Ellen Beyer

infoatbreminspiration .nl

http://www.breminspiration.nl
massage: Wellness,Thaisevoetreflex en onderbeenmassage, Japanse gelaatsmassage, LomiLomi, Fibromassage Therapie, Energetische Healing, inzicht.
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Rotterdam
www.facebook.com/BremInspiration
Linkedin

Ellen heeft een licentie behaald bij de Massageacademie voor Wellnessmasseur.

Er zijn verschillende massages mogelijk:

* Wellnessmassage - de verschillende effleurages en knedingen zorgen voor een totale ontspanning van lichaam en geest. De doorbloeding verbeterd en daardoor  werken de organen beter, de afvalstoffen worden sneller afgevoerd, het lichaam komt in balans. Een cadeau voor je zelf.

* Japanse gelaatsmassage KOBIDO - deze massage verstevigt de spieren en voorkomt fijne lijntjes. Er wordt gebruik gemaakt van drukpunten en meridianenactiviatie, diepeweefselmassage en lymfedrainage. Door de stimulatie van drukpunten heeft deze massage ook een posotief effect op de organen, verkoudheid en hoofdpijn.

* Thaise voet -en onderbeenmassage - de gebruikte technieken zijn strijkingen knedingen en drukpuntenmassage. Behalve met de vingers wordt er ook gewerkt met een speciaal massagestokje. Deze massage ontspant en vitaliseert zowel de voeten als de benen maar ook de organen en het hele lichaam hebben er baat bij

* LomiLomi - een massage uit Hawaii - de aunt Mailestijl. De massage kenmerkt zich door het gebruik van een speciale vibratietechniek naast effleurages en pressures. De massage heeft een gunstig effect bij gewrichtsklachten, hoofd -en rugpijn. Maar klachten zijn niet nodig om te genieten van deze speciale massage.

* FIBROMASSAGE THERAPIE - speciaal voor personen met Fybromyalgie  en/of voor mensen met slaapproblemen, spierpijn en/of hoofdpijn. De zachte massage voor slaapproblemen is zeer ontspannend en duurt ongeveer een uur. Aanbevolen wordt om 's avonds af te spreken. Deze massage kan niet gecombineerd worden met pijnverlichting. Voor spier -en hoofdpijn is er een aparte behandeling met o.a. de press en releasetechniek.

 

Inhoud syndiceren