Agenda van Ietje Schippers

Train je brein en sta (veer)krachtig in het leven
BreinYoga

infoatbreinyoga .nl

http://www.breinyoga.nl
Neurofeedback, Biofeedback, EMDR, NLP, RET, EFT, Coaching, Healing, Shamballa, Magnified Healing
persoonlijke groei
Gelderland
Westervoort
klik hier
http://www.youtube.com/user/https://www.youtube.com/watch?v=PcIB2dZtZyI&feature=youtu.be
http://facebook.com/ietjes
https://www.linkedin.com/in/ietje-schippers-14166843/
Ietje-schippers@hotmail.com

Wat is Neurofeedback?
Neurofeedback is een krachtige hersentraining voor diepgaande transformatie en ontwikkeling. Met behulp van deze trainingen worden er nieuwe verbindingen aangemaakt in je brein en de aanmaak van neurotransmitters wordt geactiveerd. Neurofeedback leert je hersenen optimaal te functioneren en hun volledig potentieel te benutten.
 
Voor wie?
Onze spieren trainen we in de sportschool, met Neurofeedback trainen we ons brein. Je hoeft niet persé een diagnose te hebben om deze trainingen te doen. Dat maakt Neurofeedback toegankelijk voor een ieder, die het beste uit zichzelf en het leven wil halen. Voor iedereen die optimaal wil functioneren, flexibel en veerkrachtig wil blijven. In het algemeen zul je meer rust ervaren, je zit beter in je vel. Je ontwikkelt meer eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je kunt beter onthouden en je concentratie verbetert. Je voelt je krachtiger, staat steviger in je schoenen en je slaapt beter.
 
Bij welke klachten?
Meer specifiek geeft Neurofeedback goede en bijzondere resultaten bij mensen met aandoeningen zoals: ADHD/ADD/PDD-NOS/PTSS, Asperger, Dyslexie, stress, burnout, slapeloosheid, depressie, angst, verslavingen, dwangstoornissen, chronisch vermoeidheidssyndroom (ME), fybromyalgie, overgangsklachten en problemen met concentratie, eigenwaarde en zelfvertrouwen.
 
EMDR, NLP, RET en EFT
Naast Neurofeedback werk ik met Biofeedback, EMDR, NLP, RET en EFT. Deze technieken versterken elkaar omdat zij een directe positieve uitwerking hebben op ons brein. De resultaten hiervan leiden tot positieve veranderingen en ontwikkelingen op mentaal, lichamelijk, emotioneel, spiritueel en relationeel niveau.
 
Alle werkvormen zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met een minimum inkomen. Ik nodig u uit een kijkje te nemen op mijn website en een eerste Neurofeedback training te ervaren tegen gereduceerd tarief. Via telefoon of mail geef ik graag meer informatie.
 
Website: http://www.breinyoga.nl
Email: infoatbreinyoga .nl
 

 

Inhoud syndiceren