Agenda van Lydia Atema

Workshops en Spirituele reizen van Atma Reizen
Lydia Atema

infoatatma-reizen .nl

https://www.atma-reizen.nl
spirituele reizen, workshops bewustzijnsontwikkeling, shambhala inwijdingen, -healing en -workshops
groepsreizen
Noord-Holland
Hilversum
https://www.facebook.com/lydia.atema

https://www.atma-reizen.nl


Voor mensen met een intens leven vol diepgang die tijdens een spirituele reis in alle rust de kracht en energie van de tempels en het land willen ervaren. Ben jij op zoek naar een spirituele reis die jouw leven verrijkt? Dan ben je bij Atma Reizen op het juiste adres!

 

Als je op reis gaat naar een land waar de oude cultuur en spiritualiteit nog zo voelbaar te ervaren is, wil je meer dan in sneltrein vaart langs de krachtige tempels en piramides sjezen. Krachtplaatsen in tempels of in bergen hebben een hoge concentratie aan energie die je kunt voelen en ervaren. Mensen uit de oude culturen hadden een wijsheid over het leven die wij in onze westerse wereld niet (meer) kennen. Ze leefden in veel meer harmonie en in contact met de natuur.

 

Tijdens de spirituele reizen creëer ik de ruimte waarbinnen jouw processen zich kunnen ontvouwen. Zo kan dat wat nog in jou ligt met de energie in de groep en de tempels worden verwerkt en getransformeerd. Het is mogelijk met de groep in een eenheidsveld te komen. In een toenemende flow aan synchroniciteit ben je op precies het juiste moment op de juiste plaats om iets te ontvangen en iets te brengen. Voor jezelf en voor de ander! Hoe mooi is dat.

 

Met de workshops en spirituele reizen richt ik me op het ascensieproces van de mensen. We leven in een bijzondere tijd waarin hoge energieën beschikbaar zijn om in onszelf te integreren. Energieën die ons helpen in ons lichaam en bewustzijn de stap te maken naar de volgende fase in de cyclus van het leven. Om ons vrij te maken van alles wat ons nog hecht!

Evenementen

Inhoud syndiceren
URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage Categorie
12/11/21 - 24/11/21 13-daagse Lichtenergie reis Egypte - Reis naar je Centrum! Atma Reizen - Lydia Atema Egypte zie website persoonlijke groei