Agenda van anne meeldijk

Agenda van Ariadne Healing
Anne Meeldijk

infoatspirituelewebwinkel .nl

http://www.spirituelewebwinkel.nl
Persoonlijke ontwikkeling,, numerologie, zielshealing, beurzen, webwinkel
persoonlijke groei
Gelderland
Kerkdriel
klik hier
http://www.youtube.com/user/https://www.youtube.com/channel/UCMLYeXNg2wOSKmYQPkXo5jQ?view_as=subscriber
http://twitter.com/https://twitter.com/AriadneHealing
https://www.facebook.com/spirituelewebwinkel/
https://www.instagram.com/spirituelewebwinkel/?hl=nl
https://nl.pinterest.com/spirituelewebwinkel/

https://www.spirituelewebwinkel.nl/


Ariadne Healing is een online spirituele praktijk. In onze praktijk is het mogelijk om consulten numerologie en zielskaart healingen aan te vragen.                                    Tevens organiseren wij spirituele beurzen.

In het logo van Ariadne healing hebben we een vlinder verwerkt. De vlinder staat in dit geval voor transformatie welke de cliënten die naar onze praktijk komen, zullen ondergaan. Ze komen binnen als een ‘rups’ en ontpoppen zich gaandeweg tot een prachtige vlinder.

De rups kunnen we met recht een van de mooiste boodschappers op spiritueel niveau noemen als we kijken naar de diersymbolen. Ze staan voor transformatie, reïncarnatie & magie. De vlinder bezit grote kracht en is tegelijkertijd een uiterst kwetsbaar wezen.

De rups van de vlinder leert je dat alles op zijn eigen tijd tot bloei komt, je zal geduldig het voorbereidende werk moeten voltooien voordat je kan oogsten.

Vlinders en vogels zijn onze boodschappers van boven. 

De vlinder is symbool voor onsterfelijkheid van de ziel en kortstondigheid van het leven, De vlinder is bevrijdend; dromerig & gracieus & vrolijk. De vlinder staat voor leven, dood en wederopstanding. (de stadia die onze ziel ook doorloopt)

De Griekse naam voor vlinder is “psyche” en verwijst naar onze menselijke geest. De vlinder is het positieve symbool voor verandering & onsterfelijk. De vlinder wordt in alle schoonheid herboren uit de dood, zijn cocon.

 

 

Inhoud syndiceren