AGENDA ZANGERS/SONGWRITERS PAUL&CARLA, GOEDGESPREKCONCERT HET UUR VAN HET HART

Carla van der Veldt
To Be Music Productions
Helende Muziek, Concerten Nieuw Bewustzijn, Hartmuziek, Muziek bij lezingen, Uur van Het Hart, Transformatie muziek
Haarlem
Zuid-Holland


SAMEN VANUIT HET HART DE NIEUWE WERELD CREËREN, IS DE DRIJFVEER VAN ZANGERS/SONGWRITERS PAUL&CARLA. VAN DAARUIT EN DAAROVER SCHRIJVEN EN ZINGEN ZE. SONGS EN GEDICHTEN DIE INSPIREREN TOT HET ONTWAKEN IN HET NIEUWE BEWUSTZIJN.
To Be Music Productions is het bedrijf dat sinds 2001 met name de muziek produceert en de concerten organiseert van zangers/songwriters Paul&Carla. Onder de naam To Be werden In de loop der jaren diverse albums uitgebracht met Nederlandstalige liedjes en gedichten die inspireren om de weg vanuit het hoofd naar het hart te bewandelen.

Momenteel staan ze iedere tweede zondag van de maand met hun interactieve Goed Gesprek Concert "Het Uur van Het Hart" in "Op Hodenpijl" te Schipluiden (Bij Delft). Onder begeleiding van pianist Jan Willem Hoekstra worden hartzaken onder de muzikale loep genomen en met elkaar gedeeld. Muziek - Zang - Poëzie- Verhaal - Humor - Ontroering in een eigentijdse locatie, die door Paul&Carla in 2007 muzikaal werd geopend en waar zij vervolgens gedurende 7 seizoenen maandelijks optraden. Een plek waar ook in deze tijd gelijkgestemden elkaar weer volop ontmoeten.

Paul&Carla werken graag samen met mensen die hun hart raken en een positieve bijdrage leveren aan mens-dier en planeet vanuit een holistisch perspectief. Zo droegen zij hun muzikale steentje bij aan lezingen van o.a. Masaru Emoto, Marcel Messing, prinses Irene, Marieke de Vrij en Ronald Bernard. Ook organiseerden zij spirituele reizen naar krachtplekken in o.a. Het Katharen-gebied in Zuid Frankrijk met concerten in Montsegur en Rennes le Chateau Stonehenge / Glastonbury Engeland, Machu Picchu, Cusco, Moray / Peru en Eiland van de zon aan het Titicacameer / Bolivia.

Maatschappelijk zetten zijn zich met hun muziek in voor vereenzaamde ouderen en mensen met een verstandelijke beperking, waaronder hen met het syndroom van Down. Geïnspireerd door Maatschappelijk Raadsvrouwe Marieke de Vrij schreven zij 18 liedjes om de kwaliteiten van mensen met Down in het licht te zetten. Deze zijn op CD uitgebracht en worden inmiddels samen met hun dochter (sopraan Belinda Vermeer) onder de naam La Familia in een kleinschalig muziektheater programma ten tonele gevoerd.

Paul&Carla zijn momenteel te boeken:
- Goedgesprek Concerten "Het Uur van het Hart" in centra of door organisaties die gericht zijn op bewustzijn
- Intieme huisconcerten om mensen vanuit het hart met elkaar te verbinden
- Muzikale omlijsting van lezingen van hen die het welzijn van mens-dier en planeet op een holistische wijze voorstaan
- Concert "De Kracht van De Beperking" door organisaties die zich richten op het welzijn van volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking.

De muziek van Paul&Carla kan worden besteld via de website: www.paulencarla.nl

Live concerten iedere tweede zondag van de maand, aanvang 12 uur in "Op Hodenpijl" Schipluiden.

Voor andere openbare concerten, raadpleeg de website: www.paulencarla.nl.

Evenement / Agenda delen: