Agenda van IngridDil-FreeYourMind

Ingrid Dil
IngridDil-FreeYourMind
Coaching met PSYCH-K® en Aroma Touch Massage
Oostzaan
Noord-Holland


Wat is PSYCH-K®?
Belemmerende overtuigingen veranderen vanuit je onderbewustzijn!
Herken je dit? Je neemt je voor om het dit keer écht anders te gaan doen. Je denkt het allemaal goed uit, bent je bewust van je valkuilen… om na een paar weken weer te realiseren dat je in oude patronen bent geschoten! Hoe komt dit eigenlijk?We opereren vanuit twee ‘breinen', het bewustzijn en het onderbewustzijn.

❀ Met onze bewuste geest denken we na, zijn we reflectief, creatief en bedenken we allerlei plannen en zetten we intenties om dingen in ons leven te veranderen…

❀ Terwijl het onderbewuste op de automatische piloot je bestaande overtuigingen en gewoonten volgt die je tijdens je leven hebt ‘geleerd'.

Neurowetenschap heeft bewezen dat wij voor 95% worden beïnvloed door onze overtuigingen in het onderbewustzijn. Dat verklaart waarom we vaak in een innerlijk conflict belanden. We willen het een, en doen toch het andere! Dat komt doordat het onderbewuste en je bewuste geest niet op een lijn liggen.

Het goede nieuws is dat er methoden zijn om je onderbewuste aan te spreken en de overtuigingen/gewoonten te herschrijven. Een van die methoden is PSYCH-K®!

Met PSYCH-K® worden de negatieve, belemmerende overtuigingen in positieve, ondersteunende overtuigingen herschreven. Met als resultaat, dat je vanzelf de gewenste verandering ervaart in je gedrag, gewoonten, gedachten en gevoelens en in staat bent je belemmerende patronen te doorbreken.

Werken met het onderbewuste is dus eigenlijk een korte route naar blijvende verandering. Zo pak je immers de oorzaak aan, daar waar de oorzaak ligt, in je onderbewuste. Dit verklaart de snelle werking van PSYCH-K®.AROMA TOUCH MASSAGE

Gun jij jezelf een heerlijke ontspannende Aroma Touch? 

Door allerlei oorzaken kan het zijn dat je stress hebt opgebouwd en je je gespannen of onrustig voelt.

Stress put jouw lichaam uit. Belangrijk dus om ook aandacht te geven aan ontspanning.

Door te ontspannen geef jij je lichaam het seintje dat het veilig is en dit helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Deze milde massage zet ik in om stress te verminderen en je te laten genieten en te ontspannen.

Ze zijn los te boeken maar een abonnement is ook mogelijk. Het helpt om uit je hoofd te komen en het ontspant.

Bij Aroma Touch Massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën en worden de rug, hoofd en de voeten gemasseerd.

De Aroma Touch Techniek:
De oliën ondersteunen het immuunsysteem, verminderen ontstekingsreacties en stimuleren het zelf genezend vermogen van het lichaam.
Aan het begin van een behandeling is altijd eerst het gesprek met de cliënt,
en leg ik uit wat de behandeling inhoud.
Aansluitend beginnen wij met de  Aroma Touch die ca 45 tot 60 minuten duurt.
Afsluitend is er nog de mogelijkheid om weer rustig bij te komen / wakker te worden.

Evenement / Agenda delen: