Agenda van IN JE HART

Marcel ter Veer
IN JE HART
-Medium consulten-Healing sessie-spirituele coaching en healing-healing events-
Hengelo Overijssel
Overijssel


In je hart is een praktijk voor spirituele coaching en healing. In de praktijk komen mensen die extra hulp nodig hebben in hun transformatie proces en of bij fysieke klachten.

Veel mensen zijn je al voor gegaan, dus schroom niet om contact op te nemen voor een medium consult of een healing sessie.

Jezelf leren begrijpen in de diepte van je eigen wezen. Luisteren naar het diepere Zelf.De diepte van het leven kunnen raken en tot uitdrukking mogen brengen.Je eigen leven proberen te verdiepen en aansluiting vinden bij diegene die op dezelfde manier durven en kunnen leven.Het ware diepe geluk vind je in jeZelf,doordat je tevreden kunt zijn met jeZelf,doordat je handelingen kunt verrichten in de richting van de openheid naar de diepte van het leven.Wanneer jij in de diepte leeft van je Ziel,dan kom je de juiste personen tegen,op het juiste moment.

Alle middelen heb jij in je, om je leven in te richten naar je eigen wensen.Want je hart weet namelijk precies wat het moet doen.Ik zie vaak dat mensen niet weten hoe ze dat nu moeten doen, het is eigenlijk heel gemakkelijk. De wijsheid die jij nodig bent is al in je hart aanwezig en is erg krachtig.

Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel, jij bent nodig waar je hart ligt.

Voor meer informatie bel of app naar 06-83039390 of mail naar info@injehart.nl

Hartelijke groet,
Marcel ter VeerMijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
09-07-2022
Hengelo
Overijssel
Evenement / Agenda delen: