Agenda van Helende Voeten

Karin Oudshoorn
Helende Voeten
Ademcoaching, holistische voetreflexologie, ademsessies, healing, holistisch therapeut, workshops , retreats, seminairs, lezingen, reisorganisator
Eindhoven
Noord-Brabant
Bij Helende Voeten kun je terecht voor holistische voetreflex- en ademsessies; maatwerk: zowel voor groepen als 1 op 1.

Mijn holistische voetreflexsessies nodigen het lichaam uit om te reinigen en vitaal te worden. Ze brengen je in contact met jouw innerlijke kracht en levensmissie.
Een ademsessie is een oefening om je hele ademhalingssysteem goed te openen. Hierdoor adem je letterlijk de levensenergie naar binnen. En dat voel je direct!

Bij zowel de voetreflex- als ademsessies worden blokkades opgeheven, ontstaan er nieuwe inzichten en krijgen lichaam en geest rust en nieuwe levensenergie.

Verder geef ik ademtrainingen en ademretreats voor B2C en B2B en verzorg ik workshops en lezingen over Voetreflexologie.

Ik ben een gediplomeerd Ademcoach en beroepslid van de Bond van Europese reflexologen en CAT en word (zonder verwijsbrief van de dokter) door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed voor de voetreflex.

Zo af en toe organiseer ik een Helende Voetenreis om de deelnemers onder te dompelen in ME-TIME: voor verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

Helende Voeten: Stap voor stap op weg van 'alleen zijn'‚Äč naar AL-EEN-ZIJN en Heel-wording.
Evenement / Agenda delen: