Agenda van DEVINUS spirituele reizen en coaching. You have the spirit, we offer the Yourneys!

Sylvia Smit
DEVINUS
spirituele reizen, spirituele reis-vakanties, groepsreizen,coaching, mental coach, healing, therapeute, alternatieve geneeswijze, innerlijk kind coach
Bingelrade
Limburg
DEVINUS SPIRITUELE REIZEN EN COACHING.

Hallo mijn naam is Sylvia Smit en sinds 2004 ben ik Nei coach, mental coach en alternatieve geneeskundige.
In 2007 begon ik met vrouwen reizen te organiseren zoals ' De kracht van de vrouw' week te Zuid frankrijk, Hartje Katharenland! Dit beviel zo goed en de reizen waren zo krachtig, hierin kwam ik thuis, waardoor ik inmiddels naast coaching, met veel passie gemiddeld 7 reizen per jaar organiseer op de mooiste krachtplekken ter wereld( Zuid-Frankrijk, Bali, Lanzarote, Glastonbury, Portugal,Thailand, en Sardinie!

Waarom?

Omdat de belangrijkste reis naar het vinden van je Zelf de reis naar binnen is, hierin ligt jouw Vrijheid!! Vrij zijn van innerlijk conflict, van stress, van elke belemmerende gedachte? Vrij van beperkingen, angsten, illusies, verwachtingen, oordelen en valse overtuigingen? Die vrijheid toont zich van binnen wanneer het denken stil wordt…… Deze innerlijke vrede en vrijheid schuilt in elk mens! En hoe mooi is dat om dit te ervaren op de meest krachtige energetische plekken ter wereld, waar je minimaal een week verblijft, weg van alle dagelijkse beslommeringen en de hectiek van alledag, zodat je je kan openstellen voor rust, inzichten, transformatie, self-healing en je weer verbinden met je ware Zelf. Kortom een reis naar de binnenkant in combinatie met de buitenkant.
Een innerlijke reis waarbij spiritualiteit, coaching, transformatie, in je kracht staan, puur biologisch eten, ontspanning en plezier op de prachtigste krachtplekken van Moeder aarde samenkomen.

Een persoonlijke investering om meer innerlijke balans te vinden, te werken aan Zelfliefde en op zielsniveau contact te maken met je Zelf, te ontdekken wie jij werkelijk bent!!!!!!!!

You have the Spirit, we offer the Yourneys!

Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
03-09-2022
Portugal- Dornes
Buitenland
Evenement / Agenda delen: