Agenda van David Lehembre

David Lehembre
Healing Tools
Sound Healing, Sjamanisme, Klankheling, Shamanism, Energetic, Energetisch, Qigong, Natuurlijke Genezing
Mierlo
Noord-Brabant


David Lehembre: Ik voel me vaak een verbinder tussen de wetenschappelijke en spirituele wereld. Tijdens mijn ingenieursopleiding voelde ik al snel dat ik het logisch denkvermogen in balans wilde brengen door het gevoelsmatige en spirituele in mezelf verder te ontwikkelen. Yoga kwam op mijn pad en de afgelopen 10 jaar heeft me dit zo veel gebracht op gebied van algehele gezondheid, geluk en levensenergie.

Professioneel gezien werk ik mee aan de ontwikkeling van elektrische vrachtwagens om zo mijn steentje bij te dragen aan de transformatie van transportsystemen.

Rond 2017 kwam ik in aanraking met sjamanisme; eeuwenoude tradities en rituelen om mezelf en anderen op natuurlijke wijze te genezen en te versterken. De wijsheden heb ik onder andere opgedaan en mogen ervaren bij de opleidingen van de Siberische Sjamaan Ahamkara en Noord-Amerikaanse Sjamaan Chief Dancing Thunder.

Ik maak graag zelf muziekinstrumenten en heb deze al regelmatig mogen gebruiken tijdens Dreamtime Healings bij Zennergi. Samen met Sandra Mehlbaum heb ik verschillende klankhelingen en sjamanistische rituelen verzorgd bij haar helingscentrum Ziel In Beweging.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
08-07-2023
T Patronaat in Mierlo (bij Eindhoven) Noord-Brabant NL
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: