Agenda van Christa Nagtegaal

Christa Nagtegaal
Healing, Holistisch Therapeut, Workshops healing, houden van jezelf, lichtbijeenkomsten, Lezingen virussen, kosmische mens, voedingsintoleranties
Driebergen
Utrecht


Heb je lichamelijke en/of psychische klachten? Ik ben met name gespecialiseerd in emotionele blokkades en trauma's. Ben je aan het ontwaken en heb je veel vragen? Ik ben jou graag van dienst met unieke Healing sessies. Met mijn genezende handen en helderwetendheid heb ik een unieke en krachtige behandelwijze ontwikkeld. Ik doe dit werk inmiddels 27 jaar met veel plezier.

Samen met mijn Lichtteam (Meesters, engelen, helpers) en Hogere Zelf transformeren we blokkerende energieën die je in de cellen van je lichaam hebt opgeslagen. Blokkerende energieën bestaan uit opgeslagen/verdrongen emoties, herinneringen, denkbeelden en pijnen. Maar ook energieën van andere mensen, van voorouders, van eerdere levens kunnen jou belemmeren in de groei naar heelheid, jouw potentieel en levensbestemming!

​Samen met jouw Hogere Zelf en Ziel creëer ik een hoger energieveld van onvoorwaardelijke Liefde, Licht en Eenheidsbewustzijn.

In dit hoger energieveld kun je weer contact maken met je Ware Zelf. Met de Licht en Liefde die je werkelijk bent.
In dit hoger energieveld kun je genezen! Lichamelijk, mentaal en emotioneel.
In dit hoger energieveld ervaar je vrede, ruimte, lichtheid, blijheid, genezing. Wellicht voor het eerst van je leven!

Omdat ik van jongs af aan een diepe roeping heb om de Goddelijke energie van mijn Ware Zelf hier op aarde neer te zetten, kan ik jou daarmee helpen. Ik loop zelf dit pad van inwijding en het integreren van het Christusbewustzijn in mijn aardse lichamen (embodied realization).

Neem gerust contact met mij op voor een sessie. In de praktijk in Driebergen of online/telefonisch.

Je kunt de reviews lezen op: www.christanagtegaal.nl/reviews
Voor het beste resultaat raad ik 3 Healing sessies aan.
Hiervoor betaal je nu €269.

Christa Nagtegaal, Geaarde Healer & Teacher / Holistisch Therapeut en coach sinds 1995
E: christa@christanagtegaal.nl
M: 0611566239
W: www.christanagtegaal.nl

Je bent het waard om te worden en ZIJN die je werkelijk bent!
Evenement / Agenda delen: