Agenda van Kundalini Experience | Anneminke Bakker

Anneminke Bakker
Kundalini Experience
Kundalini Dance, Kundalini Activatie, Lichtlichaam Activatie, Bewustzijnscoaching & Energetische Therapie
Delft
Zuid-Holland


Voel je dat er meer is in het leven? Wil je iets anders maar weet je niet precies wat of hoe? Wil je het leven creëren waar je blij van wordt?

Als Bewustzijnscoach, Energetisch Therapeut, Christusenergie Healer en Kundalini Facilitator ben ik werkzaam in mijn praktijk in Delft. Mijn passie is om mensen te inspireren en te laten ervaren dat ze zoveel grootser en goddelijker zijn dan ze denken. Ik zie jou als een prachtig Lichtwezen die in essentie Liefde is. Mijn kracht is om jou jouw Licht te laten her-ont-dekken om zo te ervaren wie jij werkelijk bent.

Aanbod:
- Bewustzijnscoaching
- Energetische Therapie
- Kundalini Activatie
- Lichtlichaam Activatie
- Kundalini Dance

Bewustzijnscoaching richt zich op wat je wil ervaren en hoe je dat met inzichten, tips en tools kan toepassen in je dagelijks leven. Jij creëert daardoor een leven waar Jij Blij van wordt.

Energetische Therapie doorbreekt diepliggende patronen en laat emotionele ballast los. Daardoor kom je meer in je lichaam, je voelt je lichter en ervaart rust en ontspanning.

Bij een Kundalini Activatie sessie wordt je levensenergie in beweging gebracht waardoor je verbinding kan voelen met de kosmos en de aarde: je wordt meer aligned met wie je werkelijk bent. Het effect daarvan is dat je psychologische en fysiologische blokkades worden opgeruimd. Je ervaart daardoor o.a. meer zelfvertrouwen, zelfliefde, je intuïtie wordt vergroot en je kan beter gronden in je lichaam.

Bij een Lichtlichaam activatie sessie kan je ziel meer en meer incarneren in je fysieke lichaam, ofwel: je fysieke lichaam verhoogt zich meer en meer in frequentie.

Kundalini Dance richt zich op het verruimen van je levensenergie vanuit de onderbuik, de hara. Elementen van belly dance, ecstatic dance, yoga, qigong en meditatie komen terug in deze dansvorm. Elke dans is uniek en in het moment afgestemd op het energieveld.

Voel je welkom!

In Liefde, Anneminke


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
11-10-2023
Delft
Zuid-Holland
25-10-2023
Delft
Zuid-Holland
11-11-2023
Delft
Zuid-Holland
11-11-2023
Delft
Zuid-Holland
Evenement / Agenda delen: