Agenda van Ajna Zielsbeweging

Jeanine Anja Tebbens
Ajna Zielsbeweging
Themawandelingen, Kaartlegging, Wandelcoaching, Consult, Uitgeverij
Veendam
Groningen


Ajna Zielsbeweging is ontstaan na het uitbrengen in kleine kring van gedichten over de processen die je doormaakt wanneer je besluit te gaan leven vanuit je hart, je ziel.
Het is nu tijd om anderen te begeleiden in hun processen. Zo lang als ik me kan herinneren voel ik bij anderen emoties en pijn. Door te luisteren met behulp van mijn hooggevoeligheid en door mijn intuïtie te gebruiken kan ik aanvoelen waar het in jou wrijft. Ik voel in mijn lijf waar het bij jou vastloopt. Door eigen levenservaringen en innerlijke processen kan ik er woorden aan geven. Als het ware lees ik jou en vertaal wat er gezien mag worden. Wees welkom bij Ajna Zielsbeweging.

Ajna Uitgeverij brengt uitsluitend boeken uit van Jeanine Anja. Deze boeken bieden herkenning en een stukje inzicht in jezelf en het leven.

Themawandelingen:

In groepsverband (maximaal tien deelnemers). Het thema gaat altijd over innerlijke processen, innerlijke groei, waarbij de natuur ons spiegelt. Leven en dood, schoonheid en kwetsbaarheid, bruutheid, kracht en intensiteit. Voor elk thema en elke route worden er nieuwe gedichten geschreven die tijdens de wandeling worden voorgedragen. Evenals een ceremonie of ritueel passend bij het thema waarmee we onszelf nog meer bekrachtigen.

Kaartlegging:

Uitgebreide legging met orakelkaarten. Een ceremonie waarbij ik niet alleen jou in de cirkel uitnodig, maar ook jouw begeleiding (engelen, gidsen). Een afstemming op wat er voor jou op dit moment belangrijk is om te mogen ontvangen aan boodschappen via de kaarten.

Wandelcoaching:

Tijdens het wandelen in de natuur stroomt alles makkelijker. Wat verborgen zit kan makkelijker naar voren komen om het te bekijken. Door de veilige bedding die ik bied kunnen er dieper stukken worden aangeraakt en kan er een stukje heling gaan plaatsvinden.

Consult:

Een gesprek waarin ik luister en me op jou afstem. Overlevingsmechanismen zullen naar voren komen. Het is nu tijd om zelf verantwoordelijkheid te gaan dragen voor je eigen leven. Is de wens om echt te leven, alles van jou er te laten zijn, groter dan de wens vast te willen houden aan je overlevingsmechanismen? Wil je helder krijgen welke overlevingsmechanismen jij nog gebruikt? Je bent van harte welkom voor een consult.

Voor verder informatie verwijs ik je naar de website: https://www.ajnazielsbeweging.nl


Evenement / Agenda delen: