Agenda Petra Meiburg Coaching & Training – voor Inzicht en Helderheid

Petra Meiburg
Petra Meiburg Coaching en Training - voor Inzicht en Helderheid
Coaching, Opstellingen, SoulCollage®, Maya Tzolkin, Healing, Reading, Energiewerk, Natuurcoaching, Wandelcoaching, Nieuwe maan cirkel voor vrouwen.
Hillegom
Zuid-Holland




Ik help jou als vrouw om verbinding te krijgen met jezelf. Door coaching binnen óf buiten in de natuur bied ik jou rust, helderheid én inspiratie om te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Hoe geef ik richting en zin aan mijn leven? Hoe maak ik de juiste keuzes? Hoe kan ik zijn wie ik ben? Hoe kan ik omgaan met prikkels? Welke baan past bij mij? Hoe kan ik oude emoties/ervaringen loslaten? Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee cliënten bij mij komen.

Als natuurcoach neem ik je mee naar een mooie plek in de natuur.
Tijdens de coaching bied ik je een stevige en veilige basis zodat je kunt stil staan bij wat er nu in jou leeft. Ik bied je alle ruimte om dit te doorvoelen en te erkennen. Hierbij maak ik gebruik van de natuursymboliek. Alles wat we tegenkomen en meemaken tijdens onze wandeling gebruiken we om jouw vraag helder te krijgen. In de natuur voel je de ruimte om in beweging te komen en stappen te zetten richting het realiseren van je doelen.

Wil je ervaren wat natuur- en wandelcoaching voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Tevens kun je bij mij terecht voor een: individuele (familie-)opstelling, energie-reading, healingsessie, SoulCollage®workshop, Nieuwe Maan Cirkel voor vrouwen en inspiratie- en bezinningswandelingen.
Evenement / Agenda delen: