Agenda Inner Self Training

Marlon Brammer
Inner Self Training
Workshops en cursussen m.b.t. bewustzijnsbevordering
Haarlem
Noord-Holland


Welkom op mijn pagina Inner Self Training rond mijn bewustzijnsmethode Moeiteloos Helen. Hiervan heb ik een fysiek boek, luisterboek en ebook uitgegeven. Ze zijn verkrijgbaar bij alle boekwinkels in Nederland en via mijn website. Ook geef ik over deze methode cursussen en workshops, waarin ik je train om voornamelijk naar binnen te kijken, vandaar de naam van mijn praktijk: Inner Self Training.
Vanaf 2015 heb ik individuele sessies gegeven waarin ik deze methode steeds toepaste en doorontwikkelde; duizenden mensen plukken hier al de vruchten van. Per 1 september 2022 ben ik gestopt met het geven van deze sessies omdat ik mezelf weer ruimte wil geven voor mijn eigen ontwikkeling. Ik blijf wel doorgaan met mijn workshops en cursussen, voornamelijk in de weekenden. Vanaf oktober ben ik een Podcast Moeiteloos Helen gestart en in november met een Engelse versie daarvan: Healing Awareness.
Meer informatie over het bovenstaande is te vinden op www.innerselftraining.nl, waar je je ook kunt aanmelden voor mijn activiteiten.
Graag tot ziens in mijn praktijk in Haarlem of misschien elders in het land (of daarbuiten)!


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
03-12-2022
Inner Self Training in Haarlem
Noord-Holland
Evenement / Agenda delen: