Agenda Counselling Zeeland

Joke den Engelse
Counselling Zeeland
Counselling, hypnotherapie, burn-out therapie, kindertherapie, regressietherapie.
Renesse
Zeeland


Counselling Zeeland kan je tijdens verschillende gesprekken ondersteunen bij het ontwikkelen van je vaardigheden en kwaliteiten door gebruik te maken van je talenten. Je gaat zelf mogelijkheden zien om een andere koers te varen, die alleen jij bepaalt. Vaar je eigen koers!
Counselling helpt je onder andere bij: Faalangst, weinig zelfvertrouwen
Stress en burn-out
Relatie - en familieproblemen, scheiding
Stress-counselling. Veel langdurige stress geeft niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke problemen. Uiteindelijk kan er een burn-out ontstaan. In verschillende sessies krijg je inzichten in het ontstaan hiervan. Je leert de symptomen te herkennen. Hoe ga je er mee om en hoe kan je een burn-out voorkomen? Dit laatste is ook voor bedrijven van belang om het ziekteverzuim te verminderen of te voorkomen.
Kinderen en jong volwassenen
Kinderen hebben vaak een schuldgevoel tijdens en na een scheiding. Ook pikken zij de stress van de ouders op en uiten dit in probleemgedrag. Zij hebben een speciale, speelse begeleiding nodig.
Jong volwassenen ondervinden ook problemen als gevolg van een scheiding. Zij uiten hun gevoelens vaak niet en zijn in zichzelf gekeerd of vertonen agressief gedrag. Je leert in de sessies je gevoelens te herkennen, te onderkennen en ermee om te gaan.
Ook voor concentratieproblemen, gepest worden of pestgedrag en hoogbegaafdheid kan je terecht bij Counselling Zeeland.
Op de website kan je meer uitleg vinden.

Ik ben een spiritueel medium en je kan dus bij mij ook terecht voor een reading, healing, klankschalen sessies en kaartlezen.
Evenement / Agenda delen: